Kjøpe ny bruktbil? Valget er Easy!

På jakt etter «ny» bil? Easy bruktbil har utvalget og kunnskapen.  

Å kjøpe bil er ikke nødvendigvis bare enkelt. Hva slags bil bør du egentlig velge og hvor mye penger kan du bruke? I hvor stor grad skal du følge fornuften og hvor mye plass kan du gi drømmene? Easy bruktbil har utvalget som gjør det enklere å ta et godt valg.

1.

Easy har stort utvalg av bruktbiler   

Easy bruktbil har Vestfolds kanskje største utvalg av brukte biler. I våre lokaler i Ramdalveien rett over kanalbrua fra Tønsberg, finner du alt fra de rimeligste bruktbilmodellene til nyere modeller som er kun noen år gamle.  

2.

Easy gir deg en trygg bruktbilhandel 

Når du handler bruktbil av Easy, er du i trygge hender. Vi er en av del av velrenommerte Bilservice og jobber hver dag for å gi kundene våre den beste personlige servicen. Hos oss skal det være enkelt å kjøpe og selge bruktbil. 

I tillegg til et stort utvalg biler til salgs, kan du også bytte brukt mot brukt eller bare selge din brukte bil til oss.  

3.

Easy er mer enn bare bruktbiler 

Easy bruktbil ble opprettet for å tilby kundene av Bilservice flere og bedre tilpassede tjenester. Etter snart fire års drift, har Easy utviklet seg til også å omfatte Easy verksted, Easy dekksenter og Easy Smart Repair. Easy har en sterk tilknytning til Vestfold og Kongsberg-området, samtidig som vi har ambisjoner om å etablere oss også andre steder i landet. Les mer om Easy og hvorfor velge oss.