Bruktbil – dét er Easy!

Easy er en lokal bruktbilforhandler med tilhørighet i Vestfold. Easy bruktbil finner du på Ramdal, ikke langt fra kanalbrua over fra Tønsberg. Easy bruktbil har et stort utvalg bruktbiler til salgs og kjøper også din bruktbil.

Vi heter Easy fordi vi ønsker at du skal gjøre et trygt, raskt og enkelt bruktbilkjøp. Vi tilbyr bytterett og sjekker alle biler før vi legger ut for salg.

Easy bruktbil hjelper deg med finansiering

Hjelp med finansiering kan være greit når du skal kjøpe ny bruktbil. Easy hjelper deg med finansiering av ditt bruktbilkjøp. Les mer om Easy og finansiering av bruktbil

Easy bruktbil finner den rette forsikringen

En viktig del av et trygt bruktbilkjøp er å finne riktig forsikring for bilen. Easy hjelper deg å finne den rette forsikringsløsningen for deg, les mer om Easy og forsikring av bruktbil

Easy verksted

Easy-kjeden består også av utvalgte verksteder i Vestfold og på Kongsberg, som utfører merkeuavhengige verkstedtjenester:

Easy verksted Tønsberg
Easy verksted Sandefjord
Easy verksted Larvik
Easy verksted Holmestrand
Easy verksted Kongsberg

Easy Dekksenter

I Easy-kjeden finner du også utvalgte dekksentre som leverer alt innen dekk, dekkhotell, hengerutleie og hengerservice:

Easy verksted Tønsberg
Easy verksted Sandefjord
Easy verksted Larvik
Easy verksted Holmestrand
Easy verksted Kongsberg

Easy Smart Repair

Easys egne verksteder utfører alle typer reparasjoner av småskader som riper i lakken, parkeringsbulker eller andre bulker, småskader på leasingbil og andre små skader på alle typer biler.

Easy Smart Repair Tønsberg
Easy Smart Repair Sandefjord
Easy Smart Repair Larvik