Kjøpe bruktbil og trenger å bytte inn din gamle bil?

Mange vil bytte brukt mot brukt når de skal gå til innkjøp av bruktbil. Her er noen enkle tips til deg som skal kjøpe bruktbil og samtidig ønsker å bli kvitt din gamle bil.  

1.

Forbered deg før du stikker innom forhandler

Selv om du er prisgitt forhandlers vurderinger og pristilbud, kan du selv påvirke hva som skjer. Gjør klar all info du har om bilen og gjør deg opp en formening om pris før du kontakter forhandler. Med mindre du har urealistiske forventninger, gir dette forhandler et godt grunnlag for å gjøre vurderinger rundt prissetting, i tillegg til at prosessen går fortere.  

2.

Sørg for at bilen ser bra ut 

Akkurat som når en bilforhandler skal selge en bil, er det viktig med et godt førsteinntrykk. En grundig vask og støvsug vil aldri skade, dessuten blir det lettere for forhandler å oppdage for eksempel små riper i lakken. Husk at du kan vise bilen via en videovisning dersom du ikke har mulighet til å stikke innom.  

3.

Vær ærlig

I håp om å få en bedre pris kan det noen ganger være fristende å ikke fortelle om eller vise ørsmå riper eller andre småskader på bilen. Er det én ting du kan være sikker på, er det at forhandler oppdager dette uansett. Vær derfor ærlig fra første stund og gi forhandler best mulig grunnlag for å gi deg en riktig pris. 

Skal du selge din bruktbil? Kontakt oss i Easy. Vi kjøper din bruktbil og bytter brukt mot brukt.   

4 grunner til å kjøpe din neste bruktbil hos Easy