4 grunner til å kjøpe din neste bruktbil hos Easy

Et bruktbilkjøp er like viktig for den det gjelder som et nybilkjøp. Uansett om vi bruker litt penger eller mye penger, må bilen fungere godt i hverdagen og ikke by på trøbbel og mas.  

Når du kjøper bruktbil av Easy, kan du være trygg på en god og problemfri handel. Her er fire grunner til hvorfor.   

1.

Vi gir deg Easy bytterett

Om du ikke skulle bli fornøyd med ditt bruktbilkjøp, kan du bytte bilen til en annen bruktbil av tilsvarende verdi. Bytteretten gjelder innen en uke eller 500 kjørte kilometer, avhengig av hva som kommer først, Hvis du kjøper en annen bruktbil til en høyere pris, må du selvfølgelig dekke det selv.
Les mer om
Easy og et trygt bruktbilkjøp  

2.

Vi hjelper deg med finansiering og forsikring

De færreste kan cashe ut bilen de skal kjøpe, og forsikring må du jo ha. Vi hjelper deg med gode løsninger for både finansiering av ditt bruktbilkjøp og forsikring av bilen. Vi kan fikse finansiering på dagen og billån med nedbetalingstid på inntil 10 år.
Les mer om
finansiering og forsikring 

3.

Vi gir ikke fra oss en bil som ikke er sjekket

Vi sjekker alle biler før de går ut av butikken og overleveres kjøper. En del av sjekken er en grundig gjennomgang av bilens generelle tilstand og servicehistorikk. Hvis det er behov for det, oppdaterer vi selvfølgelig også programvare.  

4.

Vi er raske og prioriterer god service 

Vi heter Easy av en grunn. Hos skal du ikke bare føle deg trygg, du skal også oppleve at det går fort og er enkelt. Ting kan gå raskt selv om det er skal være orden i sysakene.