Bruktbil — dét er Easy!

Kort innpå: Kjøp og salg av bruktbil er ofte trøblete greier. Kan du stole på det selgeren sier? Hvor bra er egentlig bilen? Vi heter Easy fordi vi liker å gjøre ting trygt og enkelt.

Helt ærlig

Hos oss i Easy finner du ingen nye biler. Vi selger og kjøper brukte biler, enkelt og greit. 

Vi selger helst ikke bilen usett

Det du kan være helt sikker på, er at vi er hundre prosent ærlige på det som er nødvendig å opplyse om og at prisen på bilen reflekterer dette.

Du kan også være trygg på at oppgjøret går riktig for seg. Vi garanterer at det ikke følger heftelser med bilen, og forteller deg  det som er å vite utover normal slitasje. Omregistrering er inkludert i prisen. Vi tilbyr garantiordninger på biler som er inntil 15 år gamle.

Bruktbil fra Easy

  • Kontrollert bil
  • Fri for heftelser
  • Servicehistorikk
  • Bytterett*
Om oss - bilde av grillen på en Morris mini.

En del av Bilservice

Easy er en del av Bilservice. Dette er din garanti for at vi er skikkelige folk. Vi har erfaringen og kunnskapen til å vite hva vi snakker om, men også til å ikke gjøre ting vanskeligere enn de trenger å være. Vi driver også easyverksted.no

N
Easy bytterett:
Én uke eller 500 km bytterett*.
N

Vi følger Norges Bilbransjeforbunds etiske retningslinjer.

N

Vi sjekker alle biler, inkl. bilens stand og servicehistorikk.

N

Vi oppdaterer programvare hvis nødvendig.

Volvo modell på Easybruktbil

Vi ønsker deg velkommen til en Easy handel
Hilsen oss i Easy

* Vi vil at du skal være 100% fornøyd med bilen. Er du misfornøyd med din bruktbil innen en uke eller 500 kilometer, det som kommer først, vil du kunne bytte bilen til en annen bil av tilsvarende verdi. Eventuelle kostnader utover bilpris må du dekke selv.